Hoe werken deze Clever dobbelstenen?

Druk op een dobbelsteen op deze te kiezen. Alle dobbelstenen lager dan dit getal worden naar het zilveren dienblad verplaatst. De gekozen dobbelsteen komt op 1 van de 3 dobbelsteen velden. Kies Volgende speler na de 3e beurt in een ronde of als er geen dobbelstenen meer over zijn. Dit zal het zilveren dienblad, de dobbelsteen velden en de clever dobbelstenen resetten.

Let op: Eenmaal gekozen dobbelstenen kunnen niet worden teruggehaald.

Clever ronde informatie

Beurt: 1

Aantal keer gegooid in beurt: 0

Clever dobbelstenen

Clever dobbelsteen wit 1Clever dobbelsteen geel 2Clever dobbelsteen oranje 3Clever dobbelsteen groen 4Clever dobbelsteen blauw 5Clever dobbelsteen paars 6

Zilveren dienblad

Er liggen nog geen dobbelstenen op het zilveren dienblad.

Dobbelsteen velden

Er liggen nog geen dobbelstenen op de dobbelsteen velden.

Andere dobbelstenen nodig?

Bekijk ook eens de andere online dobbelstenen:

Clever kopen

Wil je het dobbelspel Clever of Dobbel zo Clever kopen?

Bestel nu Clever of Dobbel zo Clever.

Clever dobbelstenen online

Clever is het leuk uitdagend dobbelspel van 999 games waarbij je slim dobbelstenen moet kiezen en invullen op het scorebord. Ben je een dobbelsteen kwijtgeraakt? Geen probleem! Vanaf nu kan je eenvoudig online de Clever dobbelstenen gooien.

Let op: Deze dobbelstenen kunnen alleen gebruikt worden voor het dobbelspel Clever. We zullen later dobbelstenen ontwikkelen voor dobbel zo clever.

Heb je tips voor het verbeteren van de online Clever dobbelstenen of andere vragen? Mail naar info@onlinedobbelsteen.nl!

Online dobbelsteen maakt gebruik van cookies voor het bijhouden van het aantal gegooide dobbelstenen en het tonen van relevante advertenties om de kosten te dekken.

Bekijk de cookie statement & privacy policy.

© 2024 onlinedobbelsteen.nl

Andere leuke en handige websites